otrohet

 

Jag är visserligen en hopplös romantiker, men jag tror inte på att förlåta otrohet.. Att förlåta är samma sak som att acceptera din partners svekfulla beteende gentemot dig! Är det verkligen någonting du är beredd att leva med i slutändan? Och har du verkligen träffat den rätta om hen snuskar runt med andra bakom din rygg?

Om din partner är otrogen finns det egentligen bara ett alternativ, och det är att ta sig ur relationen med detsamma. Otrohet är ingenting som bara sker utav misstag, trots att många säkert försöker intala sig det för att må bättre! Självklart är alla otrogna personer väl medvetna om vad dom håller på med! Men uppenbarligen bryr dom sig inte om sin respektives känslor medans dom snuskar runt med andra i hemlighet. Om du frågar mig är otrohet ett tydligt tecken på att din partner har tappat all respekt för dig.. Och genom att stanna kvar tappar du respekten för dig själv! Vet du varför? För att du accepterar att tas för givet av en annan människa.. Att lämna en person man älskar är inte lätt, men i det här fallet nödvändigt.

Sätt ner foten och tappa aldrig respekten för dig själv! Om din partner har varit otrogen är det inte ditt ansvar att försöka rädda förhållandet..

Platin Carlson, bloggare. Läs mer av henne på platins.se

Därför ska du inte förlåta otrohet

Håller du med debattören?

Tack för din röst!

Kommentarer

Kommentarer