Benjamin

Dom senaste veckorna har jag läst om både det ena och det andra. Om nazister som har kastat rökbomber mot nyanlända på Mynttorget. Om 15 personer som försökte förstöra Prideparaden genom att ställa sig i vägen och protestera.

Hur kan man protestera mot kärlek? Jag tycker att det är sorgligt att personer väljer att lägga sin energi på att hata och hetsa. Detta kanske beror på att det är dom som är rädda i grund och botten?

Är dom rädda för den förändring som håller på att ske i Sverige just nu? Sverige behöver förändringar!

Först och främst så måste främlingsfientligheten bort, ut ur vårat land, Nazism, Rasism och Homofobi hör inte hemma i Sverige. Tänk framåt och sluta leva kvar i det förgångna. Vi kan lära oss så mycket av varandra, varför ska hudfärg, härkomst, sexuell läggning och religion spela så stor roll?

Det är ingen som hindrar dig från att leva ditt ”Svensson Liv” varför försöker du då att hindra andra människor från att leva sitt liv?

Du som står på Medborgarplatsen och hetsar med Svenska flaggan i högsta hugg mot dom som ber om att få stanna. Varför skämmer du ut vårat land? Dra inte in den Svenska flaggan i dina dumheter, för det är inte vad den står för.

Sverige behöver förändringar och Sverige behöver mera färger!

Benjamin Skoglund, 20 år. Läs mer av Benjamin på http://nouw.com/benjaminskoglund

Sverige behöver mera färger

Håller du med debattören?

Tack för din röst!

Kommentarer

Kommentarer