Har du sett partiledardebatten som var förra veckan? Att lyssna på en svensk partiledardebatt idag är som att befinna sig i ett mentalsjukhus! Här står företrädare för 7 partier och kastar skit på det 8:e, som är det enda partiet som är oskyldigt till den situation vi har i Sverige! Medan landet förstörs av mord, skjutningar, bränder, våldtäktsmän, rån och våld osv. så står dessa 7 galningar och anklagar den ende som inte har någon skuld till att det blivit så här!

Jag börjar oroa mig för landet Sverige, det har jag i.o.f.s gjort länge, jag tycker det verkar som ett sjunkande skepp. Man lånar pengar i en högkonjunktur, hur kommer man då att klara en lågkonjunktur, eller tror man att någon sådan inte kommer mer? Det vågar jag påstå att det gör! Annars påstår jag sällan något, det får jag bara lida för förr eller senare.

2015 – 2016 invaderades Sverige av framförallt Syrier. Jag har absolut inget emot att man hjälper folk i nöd, men det måste finnas gränser hur långt man kan gå! Sverige är inte en humanitär stormakt som vissa politiker vill göra gällande! Sverige är inte ett rikt land längre, då skulle man inte behöva låna pengar i en högkonjunktur! Nu är det väl nollräntor, men pengarna ska betalas tillbaka någon gång i framtiden. Att låna så kopiöst med pengar för att hjälpa andra människor kan inte vara rätt.

Vad är det mer som kostar pengar än invandringen? Är det pensionerna kanske? Jag har fått 78 kr mer i pension i år! Det finns många pensionärer, så det kanske blir enorma summor? Men jag uppgår fortfarande inte till den summa en kurd i Lindesberg får. Han är jämngammal med mig, kom till Sverige i början på 90-talet, och har aldrig arbetat i Sverige. Han har stor familj, och man delade 2 lägenheter på Hagaberg åt familjen. Träffade honom i somras vid LIDL, och vi kom att tala om pensionen. Det visade sig att han hade 1996 kr mer än mig i månaden, fastän jag jobbat i 41 år!

Jag tog visserligen ut min pension vid 61 års ålder, det behövde inte han göra. Han fick ju sitt bidrag ändå, tills han fyllde 65 år. Därtill får han hyresbidrag, men det har ju inget med pensionen att göra. Jag är absolut inte avundsjuk, men jag förstår inte hur pensionen räknas ut. Helt klart tycker jag det är något fel i systemet när det kan slå så här!

Man måste göra något åt invandringen innan det är försent. Stefan Löfven lovade skicka tillbaka 80.000 personer i år, hur han nu kan lova det, han kan väl inte känna till varenda ärende? Hittills i år har det skickats tillbaka 1100 personer, så nu får de rappa på för att hinna med! Man kan ju undra hur flickor, kvinnor och äldre kan bo i Afganistan, när inte unga män och bedragare kan utvisas dit? En högst berättigad fråga idag anser jag!

Det enda parti i riksdagen som vill göra något åt invandringen är SD. Det påstås att de har nazistiska rötter, det är säkert sant. Men tittar man på Socialdemokraternas historia, så ser inte den så perfekt ut heller! Man stämplade ”jude” i judarnas pass, man drev Statens Rasbiologiska Institut till så sent som slutet av 50-talet, så sossarna ska nog hålla käften om SD:s historia, och istället ägna sig åt den politik de vill genomföra!

Centerpartiet är inte mycket bättre historiskt. År 1933 höll dåvarande Bondeförbundet – numera Centerpartiet – en årsstämma vid vilken man antog ett grundprogram. Där stod att läsa:

”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling. Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.”

Kristdemokraterna var också med. Enligt SVT var en av nyckelpersonerna i partiet på 60-talet med i i nazistiska Sveriges nationella förbunds ungdomsorganisation 20 år innan han gick med i Kristdemokraterna. – Harald Ljungström påstås ha skrivit underlaget till KDF:s fösta partiprogram och han var med i Sveriges nationella förbunds ungdomsorganisation. Det var tydligen fler med ”brun bakgrund” som var med i partiet. Så småningom uteslöts alla de, säger SVT:s politiska kommentator Mats Knutson.

Så det fanns alltså på den tiden bruna fläckar till såväl höger som vänster! Men det vill man inte tala om nu! Man ska naturligtvis ta avstånd från nazism, men historia är historia, tycker man ska se framåt med tillförsikt istället, och göra något innan det är försent!

Invandringen kostar inte bara mycket pengar, den ändrar hela samhället! Nu har det tillverkats burkor till poliser och brandmän för att muslimerna ska kunna lockats ta dessa arbeten! ”Tillhör inte den svenska kulturen sa jag”, varpå en djup socialdemokrat ville jag skulle definiera vad svensk kultur var! Jag skulle kunna svara att svensk kultur var det som fanns på 60 och 70 talet. Då kunde man säga ”titta, där går en neger” och man tyckte då att det var kul att se! Nu har läget förändrats, om 30 år kan vi vara i minoritet, och istället säga ”titta där går en svensk”.

Omöjligt är det inte, Jens Orback tycker vi ska ta hand om muslimerna nu, för det kommer de att göra när vi är i minoritet, säger han. Jo pyttsan!

 

Wohlgart Andersson. 66 årig gubbe som synpunktiserar om saker och ting, har alltså olika ämnen.

Svensk politik

Håller du med debattören?

Tack för din röst!

Kommentarer

Kommentarer