Socialtjänsten debatt

!!Tillägg i slutet om vad som hände några dagar efter att jag skrev detta!!

”Socialtjänsten vägrar uppge orsaken till LVU beslut i strid med OSL 10 kap $3, partsinsyn. Förvaltningschefen i Töreboda påstod i fredags felaktigt Josefine ej är part i sin egna systers ärende. Detta är en total rättsskandal, det handlar troligen om barn handel, risken är stor att barnet placeras på något oanständigt familjehem av Töreboda socialtjänst. Finns det något ni bör uppmärksamma är det detta ärende. Töreboda socialtjänst leds av en okunnig brottsling.” – ​lexnoxa

”Hej, jag heter Josefine, jag ska berätta min familjs historia .

Det hela började med att socialtjänsten kontaktade mamma och pappa för att dom hade fått in en orosanmälan gällande min lillasyster.
Efter den anmälan hade kommit in så fick mamma och pappa gå på ett möte med socialtjänsten i Töreboda.

Det första mötet gick bra för då hade dom en annan handläggare på socialtjänsten men efter ett tag så fick dom byta handläggare till denna som tror på dom falska anklagelser mot oss . 
Denna handläggare sa att mamma och pappa skulle gå på möte varje vecka med henne och att hon skulle skicka ut tider med post mamma och pappa satt och väntade på att få tider men det fick dom inte .

Så en dag i september så fick dom en tid utav socialtjänsten som skulle vara hemma hos oss så medan Mamma jobbade så satt på och väntade på att dom skulle komma hem och ha mötet men dom hade hämtat mamma på jobbet och åkt till kommun huset i stället och när dom väl var där med mamma så sa dom att dom ville ta min lillasyster för dom hade fått in en anmälan att pappa sexuellt trakasserat oss .

Mamma förstod inte vart dom hade fått dom uppgifter i från .

I november så fick dom ett brev från förvaltning rätten i Jönköping att dom hade fått från Töreboda socialtjänst att dom ville omhänderta min lillasyster.

I slutet av november så hade mamma och pappa möte med socialtjänsten och sin advokat när dom var på mötet så hade dom vakter där så mamma och pappa behandlades som dom var kriminella . 

Så i december så fick mamma och pappa åka ner till förvaltning rätten I Jönköping och väl där ner så sa socialtjänsten att det var jag och min storasyster som hade anmält mamma och pappa men det har vi inte gjort .
Utan det var våran farmor och farbror som hade tagit mitt och min storasyster namn för att anmäla .

Förra veckan så fick vi reda på att socialtjänsten kommer att omhänderta våran lillasyster pga detta men jag förstår inte, varför inte socialtjänsten har kollat upp om uppgifterna stämmer .

Socialtjänsten sa också att mamma och pappa är psykiskt sjuka men dom har inte fått någon diagnos på det .

När mamma och pappa sa vilka referens personer som dom ville ha så tog dom inte dom för då hade dom sagt för bra saker om oss .

Handläggaren på socialtjänsten anklagar min storasyster för att hon skulle ha skickat hot mejl till henne men det har min storasyster inte gjort. Vi håller på att överklaga detta just nu .

Om du har några fler frågor så är det bara att kontakta mig . Jag vill inte vara anonym utan jag vill att alla ska veta vilken sjuk socialtjänst det är i Töreboda

Mvh josefine strid”

Ni hittar josefine här :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005065428307

Detta inlägg skrev jag för bara en vecka sedan. Vad som sen kom att hända rent ut sagt förjävligt.

Här är Josefines egna ord om vad som hände häromdagen:

”I torsdags hände det som inte fick hända socialtjänsten i Töreboda var här och tog min lillasyster.

Socialtjänsten kom ungefär kl 19:30 på kvällen och med sig hade dom två poliser. När socialtjänsten hade knackat på dörren så gick jag och min storasyster ut för att prata med dom varför dom har anklagad oss för att ha anmält mamma och pappa men vi fick inget svar från socialsekreteraren om det utan hon stod stel som en bräda och vägrade att svara på det .

Jag upplevde det som ett stort övergrepp på min familj att dom bara kommer att tar min lillasyster och hennes ägodelar fast advokaten sa att socialtjänsten var tvungen att ringa före .

En dag så hoppas jag på att dom på socialtjänsten får vara med om samma sak att dom blir falskt anklagade och att socialtjänsten sen tar deras barn .

En sak är säker vi kommer att kriga med dom tills vi får tillbaka våran lillasyster \ dotter och när vi väl har lyckats med det så ska vi stämma Töreboda kommun för att förhindra att fler blir falskt anklagade. Våra hjärtan blöder nu av saknad och sorg efter våran ängel”

Vi kommer inte heller ge oss Josefine. Jag uppmanar alla då menar jag ALLA att sprida detta vidare. Nu finns chansen att du faktiskt kan göra något nytta. Massa styrka till er i Josefines familj ❤️❤️

Emma Gråbergs,

www.emmagrabergs.com

Olagligt omhändertagande

Håller du med debattören?

Tack för din röst!

Kommentarer

Kommentarer